На вулицях Харкова відчувають трамвай швейцарської компанії (Фото)

Про це сьогодні повідомив заступник Харківського міського голови з питань інфраструктури Євген Водовозов.

Випробування трамвая, наданого швейцарською компанією “Stadler”, пройшли напередодні ввечері. Працівники трамвайного депо разом з представниками фірми-виробника проїхалися по декількох маршрутах, щоб перевірити можливість проходу по шляхах і розворотів.

Трамвай, що “дрифтував” трамвай заблокував рух на Морозова

За словами чиновника, пробний заїзд пройшов задовільно. Випробування нового трамвая планують проводити протягом двох-трьох тижнів. За їх підсумками буде складено протокол.

photo_2021-09-08_12-54-24.jpg

photo_2021-09-08_12-54-29.jpg

Євген Водовозов зазначив, що якщо ніяких зауважень у роботі трамвая не виявлять, співробітники депо зможуть вийти на маршрути з пасажирами.

Від конки до “дріфткара”: історія харківського трамвая

Нагадаємо, раніше в пресслужбі мерії повідомили, що в трамваях і тролейбусах Харкова встановлять тривожну кнопку. За словами директора КП “Горелектротранссервіс” Владислава Васенко, в складах з’являться GPS-датчики з новими функціями. Крім того, що пристрій буде передавати координати та швидкість транспорту, в ньому також є функція гучного зв’язку  кнопка аварійного виклику, натиснувши яку можна сповістити диспетчера, співробітників Національної поліції або рятувальників про позаштатну ситуацію.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі