На Закарпатті прикордонники затримали танцюриста, який планував переплисти Тису

Вчора прикордонники відділу “Ділове” Мукачівського загону затримали 19-річного харків’янина, який мав намір перепливати річку Тиса, щоб незаконно дістатися до сусідньої Румунії.
Юнак в процесі допиту не міг дати чіткої відповіді про мету свого перебування в прикордонні, але потім зізнався про намір незаконного перетину державного кордону. За словами юнака, він прагнув потрапити до Німеччини, де днями мають відбутися змагання зі спортивних бальних танців.

СБУ перекрила канал втечі ухильників до ЄС через самопроголошене Придністров’я (Фото)

Для здійснення задуманого, танцюрист вирішив скористатися послугами осіб, які за 2500 доларів США пообіцяли йому організувати безперешкодний перетин кордону шляхом переправи через річку. Про небезпеку запропонованого способу перетину кордону та кількості потопельників в Тисі переправники промовчали, тому хлопець не знав, яким чином йому доведеться перетинати кордон.

Наразі оперативники загону встановлюють коло причетних до організації незаконної подорожі юнака осіб.

У Харкові хакер вів прослушку в держустанові та “зливав” в мережу онлайн-трансляцію панорами міста

Державна прикордонна служба України інформує, що високогірні райони Закарпаття вже вкриті снігом, а температура повітря опускається нижче 0°C. Рівень води в річках високий зі стрімкими течіями. Незаконний перетин кордону за таких умов може призвести до загибелі або тяжких наслідків.

Коментарі