Начальник Чугуївського військкомату, якого підозрюють у підробці документів для ухилянтів, вийшов з-під варти під заставу

Начальник Чугуївського районного терцентру комплектування та соціальної підтримки, полковник Руслан Мазовецький, якого підозрюють у підробці документів, щоб допомогти уникнути мобілізації чоловікам призовного віку, вийшов з-під варти під заставу. Цю інформацію “Суспільне Харків” підтвердив головний спеціаліст з інформаційної політики Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону Сергій Дівєєв.

За його словами, заставу внесли через 30 хвилин після засідання суду, і Руслан Мазовецький вийшов із СІЗО.

Воєнком Чугуївського ТЦК, якого обвинувачують у хабарництві, стверджує, що не причетний до інкримінованих злочинів

14 вересня Київський райсуд Харкова обрав Мазовецькому запобіжний захід — тримання під вартою на 52 дні до 4 листопада. Йому визначили суму застави у розмірі 2 млн 147 200 гривень.

Нагадаємо, за даними СБУ, начальник одного з районних військкоматів за хабарі допомагав військовозобов’язаним уникнути призову на підставі фіктивних документів. Підозрюваний вимагав за довідки від 3 до 8 тисяч доларів з однієї людини. Для передачі хабарів посадовець неодноразово залучав посередників.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі