Немовля не було пристебнуте: у поліції розповіли подробиці смертельної ДТП (Фото)

В результаті аварії шестимісячна дитина загинула, мати немовляти отримала переломи. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

За даними поліції, 29 грудня об 11:56 на спецлінію надійшов сигнал про ДТП у Чугуївському районі біля села Іванівка. За попередньою інформацією, 42-річна жінка, яка сиділа за кермом автомобіля Toyota, не впоралася з керуванням, виїхала на зустрічну смугу і зіткнулася з вантажівками Газель і MAN.

У Харкові на Окружній зіткнулися два легковики: постраждали водій і пасажир

В результаті аварії шестимісячна дитина, яка перебувала на задньому сидінні Toyota і не була пристебнута ременем безпеки, загинула на місці. Власницю автомобіля з переломом носа і щелепи медики швидкої допомоги доставили в лікарню.

photo_2021-12-29_15-50-17.jpg

 

У Харкові BMW виїхав на зустрічну смугу і протаранив Volkswagen

Наразі на місці ДТП працює слідчо-оперативна група. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, раніше в Харкові пасажирський автобус протаранив легковий автомобіль. Зіткнення сталося, коли водій “Ниви” виконував поворот, з’їжджаючи з головної дороги на другорядну. В результаті інциденту постраждала пасажирка легкового автомобіля. Медики швидкої допомоги доставили її в лікарню.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі