Олександр Ярославський розповів, коли повернеться в Україну

Харківський бізнесмен висловив свої претензії до правоохоронних органів. За його словами, у справі вже призначили “винного”. Про це йдеться в заяві, опублікованій на сайті компанії DCH.

“Металіст” планують посилити в міжсезоння — Ярославський

Бізнесмен нагадав, що вже 30 років вкладає гроші в розвиток Харківської області та України в цілому. Однак дії силовиків у недавній справі про смертельну аварію змусили його на відповідну реакцію.

“На жаль, манера проведення слідчих дій, в контексті яких публічно згадується моє прізвище, дуже погано вписується в правове поле. Створюється відчуття, що винного вже призначили й тепер підганяють під це доказову базу в гірших традиціях “політичної доцільності”, — заявив Олександр Ярославський.

Бізнесмен нагадав, що у справі нещодавно пропадали ключові докази, а в ході розслідування йшов тиск на його бізнес та робочі процеси.

За словами Олександра Ярославського, як тільки дозволить графік — він візьме участь у всіх слідчих діях. Крім того, комерсант розповів, що його юридична команда з’ясовує всі обставини трагедії.

У Ярославського розповіли, чому бізнесмен полетів до Лондона

Нагадаємо, аварія на трасі Київ-Харків-Довжанський сталася вночі 9 лютого. Раніше судимий чоловік загинув на місці. Пізніше з’явилася інформація про те, що в ДТП брав участь кортеж Олександра Ярославського. Сам бізнесмен на наступний день відправився в Лондон, де планував зустріч з близькими.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі