Отруєння в харківському ресторані: пацієнтів везуть на лікування в лікарні області

Стало відомо, в якому стані знаходяться люди, які отруїлися в харківському ресторані. Кількість людей, які поскаржилися на стан після обіду в японському ресторані, зростає з кожною годиною. Зараз в мерії повідомляють, що в лікарні госпіталізували вже 57 осіб.

“Відправили продукти на перевірку”: в “Якіторії” прокоментували отруєння відвідувачів

За інформацією віцемера Світлани Горбунової-Рубан, люди відчули нездужання в ніч на 17 червня та відразу ж звернулися до медиків. Харків’ян з отруєнням доставили не в інфекційну лікарню, оскільки клініку перепрофілювали для прийому пацієнтів з коронавірусом, а в інші лікарні міста. Дорослих госпіталізували в міську клінічну лікарню №31, дітей – в дитячу клінічну лікарню №19.

“Місць в харківській лікарні не вистачило, тому чотирьох пацієнтів уже відправили на лікування до Валківської ЦРЛ. Серед пацієнтів є діти від чотирьох років. У 19-й лікарні зараз знаходиться мама з п’ятирічною дитиною. Постраждали цілі родини”, – говорить Горбунова-Рубан.

Пацієнтам проводять детоксикацію, ставлять крапельниці. Стан усіх госпіталізованих медики оцінюють як середньої тяжкості. Двох людей вже виписали з лікарні.

Купили суші та піцу у приватної особи: у Боровій отруїлися 11 людей

Раніше з підозрою на отруєння щурячою отрутою в токсикологічне відділення Харківської обласної дитячої лікарні з села Липці доставили чотирьох хлопців у віці від двох до восьми років. Як з’ясували правоохоронці, діти лише знайшли банку з хімікатами, проте з’їсти їх не встигли.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі