Під Харковом дівчина впала у 12-метровий колодязь

Вранці 1 жовтня рятувальники допомогли 21-річній дівчині, яка опинилася в безвихідній ситуації. Мешканка Харківського району потрапила в колодязь, з якого не могла самостійно вибратися. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління ДСНС.

Бійці ДСНС врятували харків’янина, який отримав травму в Карпатах

Сьогодні о 10:27 на гарячу лінію надійшла інформація про надзвичайну подію в селищі Борки. Як з’ясувалося, дівчина впала у 12-метровий колодязь. Рятувальники спустилися на дно та допомогли постраждалій вибратися. Медики діагностували у неї перелом ноги та переохолодження. Дівчину доставили в лікарню швидкої та невідкладної допомоги.

011021-10.jpeg

Фото: ДСНС у Харківській області

Нагадаємо, раніше в Основ’янському районі Харкова рятувальники допомогли пенсіонерці, яка опинилася в безвихідній ситуації. Місцева жителька впала у відкритий люк льоху та отримала важкі травми. На місце події виїжджали бригада швидкої допомоги й співробітники ДСНС. Лікарі наклали бандажі на місця переломів, після чого жінку закріпили на медичному щиті та за допомогою мотузок звільнили з “ув’язнення”. Потім травмовану харків’янку доставили в “швидку допомогу”.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі