Під Харковом міськрада відмовилася перейменувати вулицю Московську в честь загиблих на АТО

Випадок стався в місті Барвінкове. Про це повідомив громадський працівник Денис Браславський.

“Нещодавно наша ініціатива звернулася до Барвінківської міської ради з пропозицією назвати вулицю Московська в честь одного з трьох уродженців цього міста, загиблих учасників АТО. Здавалося б, пропозиція прекрасна. Вулиці Московські нам не потрібні, їх треба було змінити давно, а увічнити пам’ять про місцевих жителів – це дуже хороший приклад збереження історії”, – написав активіст.

Під Харковом жінці, яка образила в Instagram бійців ВСУ, довелося вибачатися (Відео)

У відповідь він отримав папір за підписом міського голови Олександра Бало. У документі говориться, що об’єкту топоніміки може бути присвоєно ім’я людини, якщо той зробив значний внесок у розвиток держави, здійснив подвиг або ж сприяв розвитку науки, культури та мистецтва. На думку чиновника, загиблі військові ні під один з цих критеріїв не підходять. У кінці листа Бало також заявив, що Україна не знаходиться в стані війни з Росією, тому що Верховна Рада не голосувала за це рішення.

Скандал у школі: вчителька довела дівчаток до сліз і образила їх батьків

Нагадаємо, раніше харків’янка, яка невтішно відгукнулася про учасників Маршу вишиванок, 21 травня опублікувала вибачення. Дівчина заявила, що більшість учасників акції – малозабезпечені та неосвічені люди. На записі ведучий запитує у респондентки, як вона ставиться до Параду вишиванок. У відповідь дівчина відповідає, що “це просто огидно”, а гасло “Слава Україні! Героям слава!” називає “нацистським”.

 

 

 

Коментарі