Під Харковом собака знайшла наркотики в музичній колонці

У Харківській області на пункті пропуску “Гоптівка” затримали кур’єра, який перевозив 16 грамів амфетаміну. Знайти наркотики допоміг службовий пес Тайсон. Про це повідомили в пресслужбі Харківської митниці.

Під Харковом митники знайшли в BMW 1,5 мільйона російських рублів

Під час перетину кордону і водій, і пасажир легковика заявили про відсутність заборонених предметів. Однак вівчарка відреагувала на особисті речі одного з чоловіків. У спортивній сумці митники знайшли поліетиленовий пакет, в якому лежала пластикова Bluetooth-колонка з годинником. Правоохоронці зняли кришку та виявили синій пакетик.

Пасажир зізнався, що всередині знаходиться амфетамін. На нього склали протокол за статтею 483 МК України (“переміщення або спроба переміщення товарів з приховуванням від митного контролю”). “Знахідку” відправили на експертизу.

262540153_473934570779255_476472930892555267_n.jpg

Фото: Харківська митниця

Нагадаємо, раніше митники вилучили кілька тонн цукерок з РФ. Водій вантажівки вручив перевіряючим накладні, згідно з якими він перевозив 720 мішків какао-велла та 221 коробку маргарину. Загальна вага товарів склала 23 тонни. Однак під час огляду з’ясувалося, що вантаж не відповідає документам. У машині були тонни кондитерських виробів з РФ. Силовики вилучили цукерки та склали на чоловіка протокол за статтею 483 МК України (“переміщення товарів з приховуванням від митного контролю”).

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі