Під Харковом в результаті вибуху постраждали дві людини: у поліції відкрили кримінальне провадження

Через вибух у селищі Коротич опіки отримали двоє чоловіків. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

15 грудня близько 07:30 в селищі Коротич прогримів вибух. Прибувши на виклик, поліцейські з’ясували, що на території будівельного майданчика загорілася газоповітряна суміш. В результаті НП постраждали двоє охоронців 43 і 45 років. За даними Харківської міської ради, зараз постраждалі перебувають у реанімаційному відділенні містечка “невідкладної допомоги”.

Робили ремонт на складі піротехніки: стали відомі подробиці вибуху в Харкові

Дані про подію внесли до ЄРДР за статтею 271 (“порушення вимог з охорони праці”) КК України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Вибух із загиблим у маслобійному цеху: власника відправили за ґрати

Нагадаємо, раніше стався вибух газу в Мерефі, в результаті якого постраждав 23-річний хлопець. НП сталася в січні цього року. За попередніми даними, в кухні будинку стався витік газу з системи опалення. Газ заповнив кухню, коли туди увійшов 23-річний господар будинку, і прогримів вибух. Медики діагностували у нього опіки та госпіталізували. Пожежа за вибухом не послідувала.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі