Під Харковом вибухнув газ: двоє людей – у реанімації

Вибух стався сьогодні вранці на будмайданчику, розташованому вздовж траси “Київ-Харків-Довжанський” біля селища Коротич. Як розповів начальник управління запобігання надзвичайним ситуаціям облуправління ДСНС Сергій Колосовський, повідомлення про подію надійшло до чергової частини близько 6 години. На місце виїхала місцева пожежна команда та підрозділ ДСНС. До моменту їх прибуття горіння не було.

Під Харковом вибухнув газовий балон: рятувальники 4 години гасили пожежу

За інформацією відділу комунікації поліції, в результаті події постраждали два охоронці. 43 та 64-річний чоловіки отримали термічні опіки. Постраждалих у важкому стані доставили у відділення реанімації Харківської міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

На місці поліцейські встановили, що на території будівельного майданчика стався вибух газового балона об’ємом 5 літрів. Інформацію про подію внесли до Єдиного обліку заяв та повідомлень відділення поліції, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Водночас на брифінгу представники поліції та ДСНС заявили, що причина вибуху ще з’ясовується. На місці виявили невеликий балон з газом, який використовувався для приготування їжі, але він не пошкоджений.

У Харкові в житловому будинку вибухнув газ

Нагадаємо, 28 жовтня о 04:31 стався вибух на автозаправці поблизу селища Рай-Оленівка. У газорозподільну колонку в’їхала фура, за кермом перебував громадянин Туреччини. Ні він, ні інші люди на заправці не постраждали. Вогонь пошкодив два вантажних авто. Газовий конденсат, який знаходився в підземній місткості, продовжував горіти майже тиждень. Весь цей час на заправці чергували співробітники ДСНС.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі