Під Харковом водієві позашляховика відірвало голову: у мережі з’явився запис моменту ДТП (Відео)

Аварія сталася біля селища Коротич. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

27 січня в інтернеті опублікували ще один відеозапис, на якому зафіксовано момент зіткнення двох вантажівок, після того, як 42-річний водій Volkswagen виїхав на зустрічну смугу та врізався у фуру Renault.

За даними поліції, чоловік, який сидів за кермом позашляховика, загинув на місці. Як розповіли в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, йому відірвало голову. 60-річний пасажир Volkswagen, а також обидва водії вантажних автомобілів отримали травми. Їх доставили в лікарню.

У Харкові п’яний водій Volkswagen влаштував масову ДТП (Фото)

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 286 (“порушення правил дорожнього руху”). Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

У Харкові п’яного маршрутника оштрафували на суму менше, ніж запропонований ним хабар

Нагадаємо, раніше в Харкові п’яний водій в’їхав у вантажівку. Аварія сталася на перетині проспекту Льва Ландау та вулиці Ньютона. Першими про подію повідомили очевидці, опублікувавши в соцмережах відповідні фото. За інформацією свідків події, тест на наявність алкоголю в крові у водія показав 1.85 проміле.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі