Під Харковом закінчують будувати комплекс з басейнами та дитсадок

Під час робочої поїздки до Харківського району в.о. голови Харківської ОДА відвідав два об’єкти програми президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” у селищі Пісочин.

Зараз у селищі під Харковом триває будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу та закладу дошкільної освіти “Теремок”.  

“Новий корпус дитсадка “Теремок” дасть можливість збільшити кількість місць для дошкільнят у Пісочині на 120. І це вже не перший дитячий освітній заклад, який у Пісочині будується в межах програми президента Володимира Зеленського “Велике будівництво”. Тут уже понад рік працює збудований з нуля надсучасний освітній комплекс у мікрорайоні “Надія”. На початку роботи цього закладу його особисто відвідував президент України”, – зазначив Олександр Скакун.

Зараз у новій будівлі дитсадка вже повністю готові два поверхи, тривають фасадні роботи та роботи з підведення зовнішніх інженерних мереж та внутрішнього оздоблення. Паралельно облаштовують покрівлю.

В Харьковской области продолжают реконструировать районные больницы

Тривають роботи і в ФОК “Мобіль”, до якого прибудовують басейн.

“Тут будуть два басейни: один – для дорослих, інший – для малечі. А ось для занурення у воду маломобільних груп населення будуть спеціальні пристосування”, – повідомив заступник голови ХОДА Михайло Харнам.

Басейн матиме дві зони: дорослу розміром 25х13 метрів (глибина – 1,8 м) та дитячу – 10х6 метрів (глибина – від 30 до 70 см). Також на другому поверсі ФОКу планується хореографічна зала та адміністративно-побутова зона.

Коментарі