Під Харковом затримали жінку, яка везла в Росію старовинний годинник (Фото)

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Харківської митниці.

За інформацією відомства, громадянка України на автобусі прямувала до Росії. Під час огляду багажу співробітники митниці виявили камінний годинник з жовтого металу з клеймом на механізмі у вигляді напису Junghans. За попередньою інформацією, годинник був проведений в XIX столітті.

Росіянин намагався вивезти з України 130-річний годинник Patek Philippe

Жодних дозвільних документів для перевезення цінностей жінка при собі не мала. Своїми діями громадянка України порушила частину 1 статті 483 (“переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю”) МК України. Відносно пасажирки автобуса митники склали протокол, а годинник вилучили для проведення експертизи.

Під Харковом митники знайшли в BMW 1,5 мільйона російських рублів

Нагадаємо, раніше митники вилучили кілька тонн цукерок з РФ. Водій вантажівки вручив перевіряючим накладні, згідно з якими він перевозив 720 мішків какао-велла та 221 коробку маргарину. Загальна вага товарів склала 23 тонни. Однак під час огляду з’ясувалося, що вантаж не відповідає документам. У машині були тонни кондитерських виробів з РФ. Силовики вилучили цукерки та склали на чоловіка протокол за статтею 483 МК України (“переміщення товарів з приховуванням від митного контролю”).

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі