Під Харковом зіткнулися дві вантажівки: жінку з травмами голови та живота доправили до лікарні

У Пісочині біля поста ДАІ сталася ДТП. Про це сьогодні кореспонденту Newsroom повідомив директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта. 

У Харкові копи розшукали водія Lexus, який об’їжджав затор по зустрічній смузі (Відео)

За його словами, сигнал про подію на Полтавському шосе біля посту ДАІ в Пісочині надійшов на спецлінію 25 травня в 00:39. Через кілька хвилин машина швидкої допомоги прибула на місце. 

“У результаті зіткнення двох вантажних автомобілів травми отримала 37-річна жінка. Всього в обох машинах знаходилося 4 людини. Постраждалу з підозрою на черепно-мозкову травму і тупим пораненням живота доставили в лікарню”, – розповів Віктор Забашта. 

У пресслужбі ДСНС підтвердили інформацію про аварію. За словами начальника сектора по зв’язках із ЗМІ Євгена Василенко, на місце ДТП виїжджала бригада рятувальників, проте допомога співробітників ДСНС потерпілим не знадобилася. 

У Харкові голова фракції “Партії Шарія” скоїв ДТП і втік з місця аварії

У пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області подробиці події пообіцяли надати пізніше. 

Нагадаємо, 7 травня в селищі Печеніги зіткнулися автомобілі Daewoo Sens і Mitsubishi Pajero. У результаті аварії водія Daewoo затисло між покрученими металевими конструкціями машини. Рятувальники деблокували чоловіка за допомогою пневмоножиць і спеціальних домкратів. У машині також знаходилася дитина, вона змогла вибратися з авто самостійно.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі