Під Харковом знайшли труп чоловіка, якого розшукували два місяці

У Харківській області виявили тіло 37-річного Ярослава Сіренка, якого розшукували з кінця листопада. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління поліції.

Нагадаємо, про зникнення жителя Люботина стало відомо 21 листопада. Тоді пошуковці повідомляли, що він пішов з дому і не повернувся. Через два місяці був знайдений труп чоловіка. Причини смерті зараз встановлюються.

Їхав на електричці до дідуся та загубився: харківські поліцейські розшукали дитину

Раніше в Харкові поліцейські розшукали зниклих підлітків. Вони втекли з обласного дитячого психоневрологічного санаторію. Інформація про зникнення підлітків надійшла правоохоронцям 31 грудня близько 21:30. Інспектори ювенальної превенції спільно з поліцейським знайшли втікачів. З’ясувалося, що 15-річний хлопець та 14-річна дівчина вирішили відсвяткувати Новий рік у колі друзів. З підлітками провели профілактичну бесіду та передали працівникам медичного центру.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі