Підлітки залізли на артилерійську установку та зняли відео: СБУ проводить перевірку (Відео)

У Харкові блогери проникли в цех з військовою технікою та зняли відео для TikTok. Тепер їх дії вивчає поліція й співробітники Служби безпеки України.

Відеозапис інциденту опублікував Мілітарний портал. На ній видно, як хлопець танцює на самохідній артилерійській установці “Гвоздика”. Лице “героя” закриває маска. У кадр також потрапили ще двоє молодих людей, які не приховували облич.

Діггерами, що зняли відео з танками на військовому заводі, займеться спецполіція

Інцидент стався на Харківському тракторному заводі. Як розповіли джерела Newsroom, там ще з 2016-2017 років знаходиться кілька розукомплектованих “Гвоздик”. Техніку передали на завод, щоб її вивчили співробітники й озвучили свої пропозиції щодо ремонту. Проте, діями хлопців зацікавилися силовики.

“Співробітники харківського облуправління СБУ спільно з поліцією проводять перевірку цього інциденту”, – сказала Newsroom прессекретар СБУ в Харківській області Лілія Домашевич.

 

Нагадаємо, раніше харківське підприємство отримало масштабне замовлення від Пакистану. Угода була досягнута ще в лютому на виставці IDEX-2021, однак залагодити всі формальності вдалося лише в червні. Контракт передбачає ремонт на заводі імені Малишева танків Т-80УД. Ці бойові машини були поставлені Україною Пакистану ще в кінці 90-х років. Загальна вартість контракту склала $85,6 мільйонів.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі