Пішов на риболовлю і не повернувся: у Харкові поліція розшукує зниклого безвісти чоловіка

Водолази обстежили дно кар’єра, проте тіло громадянина не виявили.

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “главку”. За даними слідства, 3 липня в поліцію звернувся житель Слобідського району. За словами заявника, його 45-річний син в той день відправився рибалити на кар’єр на проспекті Гагаріна та не повернувся.

У Харкові у лісосмузі знайшли частково оголений труп чоловіка

На місце інциденту виїжджала слідчо-оперативна група. Правоохоронці виявили на березі водойми речі рибалки та човен, який перебув на воді. На наступний день дно водойми обстежували водолази ДСНС, однак тіло чоловіка не знайшли. Дані про подію внесли в єдиний журнал обліку заяв та повідомлень. Поліцейські продовжують перевіряти інформацію.

У центрі Харкова в квартирі майже тиждень пролежав труп

Нагадаємо, раніше в Харкові врятували 16-річну дівчину, яка задихалася. До лікарів звернулися батьки харків’янки з діагнозом “дитячий церебральний параліч”. Дівчина задихалася й дорослі почали реанімувати її, а також викликали швидку. Медики зуміли відновити роботу серця, після чого підлітка доставили у відділення інтенсивної терапії обласної дитячої клінічної лікарні №2.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі