Показав середній палець: під Харковом блогер зняв “втечу” патрульних (Відео)

Інцидент стався недалеко від селища Високий. Про це 7 лютого кореспонденту Newsroom розповів блогер Вадим Мануйленко.

За словами чоловіка, напередодні він їхав на своєму авто та помітив машину патрульних з приладом TruCAM, яка стояла недалеко від поліцейського поста в селищі Високому. Зупинившись поруч, чоловік вирішив дізнатися, чим займаються правоохоронці.

ДТП у Харкові: поліцейський за кермом Lexus наїхав на велосипедиста

“Коли я підійшов до машини поліцейських, то побачив, що один з них складає постанову. При цьому ні машини порушника, ні водія поруч не було. Я запитав правоохоронців, щодо кого вони пишуть постанову, але ті зачинили переді мною двері. Потім правоохоронці почали сміятися і про щось перемовлятися між собою. Я постукав у вікно поліцейської машини та попросив копів показати свої посвідчення, але ті на мене ніяк не реагували”, — згадує блогер.

ДТП за участю патрульної машини: у вогні загинули поліцейський та пасажирка

Як розповів Вадим, незабаром стали під’їжджати небайдужі громадяни й питати, чи не потрібна допомога. Хтось залишався і знімав те, що відбувається на відео. Потім правоохоронці завели двигун машини, від’їхали на деяку відстань і зупинилися. Блогер пройшов за ними. За словами чоловіка, це повторилося кілька разів.

“Через час поліцейські повернулися до того місця, де я знаходився, постояли трохи, потім дали по газах і помчали. Під час розвороту один з поліцейських чітко показав непристойний жест в мою сторону. Це видно на записі. Пізніше я викладу повний ролик з інцидентом. Цей правоохоронець порушив безліч інструкцій. Найближчим часом мій адвокат направить в поліцію офіційну скаргу з приводу події”, — розповів Вадим.

У пресслужбі патрульної поліції кореспонденту Newsroom 7 лютого повідомили, що за фактом події, відображеної на відео, було розпочато службове розслідування.

Нагадаємо, в листопаді 2021 року співробітник поліції Сумської області на автомобілі Mitsubishi скоїв дві ДТП в Харкові. Спочатку порушник врізався в Lada та, намагаючись втекти з місця аварії, не впорався з керуванням і протаранив машини Hyundai та Chevrolet. Від удару автомобіль Mitsubishi перекинувся. В результаті зіткнення постраждав водій Chevrolet і сам співробітник поліції. Обох доставили в лікарню. З’ясувалося, що в крові правоохоронця в момент ДТП було 2,5 проміле алкоголю.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі