Поліцейські розшукали 85-річного грибника, що заблукав

У Харківській області поліцейські, кінологи і небайдужі місцеві жителі шукали зниклого 85-річного чоловіка. Пенсіонер пішов у ліс по гриби та не повернувся. Про це повідомили в пресслужбі “главку”.

5 жовтня до правоохоронців звернувся житель Харківської області. Він розповів, що його дідусь зник у лісі біля Руської Лозової. Силовики разом з волонтерами прочесали ділянку лісу, але знайти грибника вдалося лише сьогодні вранці. Літнього чоловіка повернули додому.

У Харківській області розшукали школярку, яка на два дні пішла з дому

Нагадаємо, раніше під Харковом поліцейські допомогли пенсіонеру, який впав з ліжка і добу пролежав на підлозі. За адресою виїхав поліцейський офіцер, який оглянув будинок і через вікно побачив дідуся, який лежав на підлозі в безпорадному стані. Поліцейський подзвонив медикам і при сусідах розбив вікно, щоб відкрити двері. Пенсіонер пояснив, що коли вставав з ліжка, у нього закрутилася голова. Після цього він впав і не зміг самостійно піднятися на ноги, тому пролежав більше доби. Медики оглянули чоловіка і надали допомогу.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі