Прикордонники затримали харків’янина, який йшов влаштовуватися на роботу в РФ

У Харківській області силовики затримали 28-річного хлопця, який намагався нелегально перейти кордон. Як розповіли в Східному регіональному управлінні Держприкордонслужби, про порушника повідомив один з місцевих жителів.

Прикордонний наряд затримав жителя Харкова. Чоловік розповів, що хотів влаштуватися на роботу у РФ, але у нього не було необхідних документів для перетину кордону. Тому він вирішив “спробувати щастя” при нелегальному переході. На фігуранта склали адмінпротокол, надалі рішення прийматиме суд.

У Харківській області прикордонники влаштували погоню за порушниками

Нагадаємо, раніше в Харківській області правоохоронці затримали жінку, яка несла частування коханому з РФ. Інцидент стався біля залізничної станції Одноробівка. Прикордонний наряд помітив у сутінках жінку, яка йшла до державного кордону. Як з’ясувалося, вона несла чотири упаковки зі стейками та пакет з салом своєму обранцеві у РФ. На громадянку України склали адмінпротокол за спробу незаконного перетину кордону.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі