Прив’язав шматки асфальту до ніг та викинув у ставок: підозрюваного у вбивстві взяли під варту

У Харкові обрали запобіжний захід для 50-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві сусідки. Зловмисник тиждень зберігав тіло жінки на балконі, а потім викинув його у ставок. Про це повідомили в пресслужбі обласної прокуратури.

У Харківській області дружина під час сварки ледь не зарізала чоловіка

Нагадаємо, злочин стався ще в грудні минулого року. 42-річна харків’янка прийшла до сусіда та його знайомих. Під час застілля між господарем та гостею спалахнув конфлікт, під час якого фігурант побив жінку. Потім компанія продовжила пиячити, а потерпіла тим часом померла.

Виявивши труп, чоловік відніс його на балкон та залишив там більш ніж на тиждень. Потім він вирішив позбутися тіла. Для цього зловмисник зв’язав йому ноги шнурком і примотав до стоп шматки асфальту, після чого викинув останки в ставок на вулиці Грозненській. Жінку знайшли лише 8 січня.

У Харкові на кладовищі знайшли тіло безвісти зниклої жінки

Слідчі відкрили кримінальне провадження та оголосили сусідові жертви підозру за статтею 121 КК України (“нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть людини”). Сьогодні суд відправив його за ґрати без права внесення застави. У разі, якщо вина чоловіка буде доведена, йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

hop_vbyvstvo_2.jpg

Нагадаємо, раніше харків’янин задушив сина та сховав тіло. До поліції надійшло повідомлення про те, що на території приватного будинку по вулиці Мінеральній виявили тіло 27-річного чоловіка. Правоохоронці виїхали на місце і з’ясували, що напередодні чоловік, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, посварився з сином. З’ясовуючи стосунки, він задушив сина, а тіло сховав у дворі, прикривши листом металу. Протверезівши, наступного дня харків’янин зізнався рідним у скоєному.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі