П’яний рецидивіст вдарив жінку ножем, а потім роздягнув і пограбував: суд виніс вирок

У Харкові суд виніс рішення щодо раніше судимого жителя Мерефи, який з ножем напав на перехожу. Відповідний вирок опублікували в Єдиному реєстрі судових рішень.

За даними слідства, в кінці березня в Пісочині, на вулиці Самсонівській 15А/10, п’яний зловмисник напав на перехожу жінку, приставив до її шиї ножа та відвів на пустир. Там чоловік зажадав, щоб та віддала гроші. Жертва зуміла розстебнути куртку та вирватися з рук рецидивіста. Однак він наздогнав потерпілу та вдарив її ножем у руку, завдавши легке тілесне ушкодження. Фігурант відібрав у своєї жертви 350 гривень, мобільний телефон та зарядний пристрій до нього, навушники, зимову куртку, шарф і рюкзак. Після цього злочинець зник.

У Харкові київського підлітка затримали за підозрою в збройному розбої

7 вересня Харківський районний суд засудив зловмисника до семи років позбавлення волі з конфіскацією майна. Вирок набрати чинності з моменту його фактичного затримання – 18 березень 2021 року.

Задушив жінку та підпалив її будинок: вбивця проведе залишок життя за ґратами

Нагадаємо, в червні на вулиці Гвардійців Широнінців вночі напали на 23-річного громадянина Марокко. Він приїхав на автомобілі товариша до місця свого проживання, а коли вийшов з легковика, до нього підійшли троє чоловіків з іншої машини. Вони побили хлопця та відібрали у нього сумку з грошима, мобільним телефоном, навушниками, ключами та документами. Один з нападників виявився співвітчизником потерпілого.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі