Реконструкція на “Металісті” вийшла на фінішну пряму (Відео)

На полях футбольної Академії робочі поклали 80% газону і закінчують роботи в VIP-прибудові стадіону. Про це 21 вересня розповіли в прес-службі ФК “Металіст”.

Так, на полях Академії футболу “Металіст” закінчують укладати штучне покриття від світового виробника Desso Sports Systems. Крім того, на території комплексу продовжують монтувати огородження та налаштовувати освітлення.

Тим часом у фойє першого поверху VIP-прибудови Західної трибуни вже поклали польську плитку фірми Paradyz Ceramika, повністю відремонтували стіни й стелі, а незабаром встановлять і нові люстри.

На третьому поверсі поклали нові італійські килими Radici, обклеїли стіни німецькими шпалерами та провели необхідні комунікації.

У Харкові стартувала реконструкція стадіону “Металіст” (Відео)

На четвертому поверсі VIP-прибудови стадіону будівельники повністю реконструювали сім SKYBOX і VIP-ложі, в яких встановили 128 крісел іспанського виробника Figueras. Ще 1000 нових іспанських крісел встановили в глядацькій зоні VIP-сектора. Тут же поклали на підлогу італійські килими, в центрі яких розміщений логотип ФК “Металіст”.

Нарешті, на всіх чотирьох поверхах вже готові нові санвузли й сантехніка німецького виробника Villeroy & Boch, нові автоматичні ролети, а також сучасне акустичне обладнання від компанії AUDAC.

У пресслужбі клубу кажуть: робітники вже відреставрували і пофарбували 4000 тонн металоконструкцій нашого “Павучка”. Також повним ходом йде заміна 50 тисяч квадратних метрів плитки навколо стадіону.

На стадіон “Металіст” повернули унікальну камеру-павук (Відео)

У клубі зазначили, що реконструкція інфраструктури ведеться поки виключно за гроші президента футбольного клубу “Металіст” Олександра Ярославського. А ФК “Металіст” докладає всіх зусиль, щоб Харків у найближчому майбутньому провів матч за Суперкубок УЄФА, в якому зустрінуться переможці Ліги чемпіонів і Ліги Європи.

 

 

Коментарі