У Харкові назвали школу, випускники якої краще за всіх склали ЗНО

У Харкові 33 випускники склали зовнішнє незалежне оцінювання на 200 балів. Троє школярів з нашого міста отримали максимальний результат відразу за двома ЗНО. Про це повідомили в пресслужбі мерії.

У Харкові поруч з пішохідними переходами встановили 13 “школярів”

Найбільше успішних учнів у Харківському фізико-математичному ліцеї №27 – по 200 балів отримали вісім осіб. Друге місце зайняла гімназія №47 (четверо учнів), а замкнули трійку лідерів – гімназії №46 та №45 (по три підлітки отримали максимальний результат).

Що стосується предметного наповнення, то краще за все харків’яни склали математику – відразу десять тестів на 200 балів. Вісім школярів отримали цей результат з англійської мови, семеро – з біології, четверо – з української мови та літератури. Найскладнішими виявилися історія України та хімія. З цього предмету максимального показника досягло лише по одній дитині.

#Гідністьтасвобода. Харківські школярі провели патріотичний флешмоб

Нагадаємо, раніше Матвій Глазунов з міста Ізюм на Харківщині став одним з переможців “Чілдрен Кінофест-2021”. Підліток отримав премію в розмірі 15 тисяч гривень. Гран-прі отримала пригодницька стрічка “Полі”, над якою працювали автори з Франції та Бельгії. Вона повинна вийти у вітчизняний прокат в середині наступного місяця. Робота Матвія Глазунова отримала нагороду як Найкращий український дитячий фільм року. “Мелісса” розповідає про добру відьму, яка вирушила в ліс, щоб знайти інгредієнти для свого магічного зілля. Що цікаво, автор є самоучкою та технологію створення стрічки дізнався з роликів в інтернеті.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі