Реконструкція за 22 мільйони: на Олексіївці прибирають старі турніки та гойдалки

Управління екології та доброустрою Харківської міськради оголосило тендер на відновлення елементів доброустрою території навпроти будинку по вулиці Ахсарова, 17. На реконструкцію двору з міськбюджету планують виділити 22,7 мільйона гривень. Про це стало відомо з оголошення про проведення електронних торгів на сайті ProZorro.

Ціна піару: що могло з’явитися в Харкові замість дорогих туалетів і парків

Згідно з документами, за ці гроші на прибудинковій території демонтують наявне дитяче та спортивне обладнання, старі лавочки й урни та встановлять нові дитячі майданчики з різними гойдалками, ігровим комплексом, пісочним столиком, дошкою для малювання і будиночком-альтанкою. Також тут з’являться поле для гри у футбол, баскетбольний майданчик, тенісний стіл, встановлять лавочки, розіб’ють нові клумби, висадять дерева та чагарники.

Аукціон, на якому визначать підрядника з виконання реконструкції, призначили на 4 листопада. Водночас жителі сусідніх будинків повідомляють, що демонтаж конструкцій вже почався, і на місці працює техніка.

Харків’янин просить мерію закінчити реконструкцію парку на Салтівці

Нагадаємо, раніше це ж управління Харківської міськради оголосило конкурс на ремонт і реконструкцію Ново-Баварського скверу за 64,2 мільйона гривень. За умовами договору, підрядники повинні будуть провести земельні роботи, демонтувати застарілі конструкції, в тому числі світильники, стовпи, металеві опори, дренажні труби та замінити їх на нові. На території скверу прокладуть тротуари, посіють газон, встановлять дитячі майданчики, гойдалки, пісочниці, будиночок-альтанку, карусель і спортивні снаряди.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі