Ректор Харківського медуніверситету за рік заробив більше мільйона гривень

Ректор Харківського національного медичного університету Валерій Капусник подав фінансовий звіт за минулий рік. Декларація опублікована на сайті Національного агентства із запобігання корупції.

Ректор Харківського вишу відзвітував про доходи перед звільненням

Згідно з документом, ректор володіє квартирою та гаражем у Харкові, будинком та двома земельними ділянками в селі Мокра Рокитна Нововодолазької ОТГ. За рік Валерій Капусник заробив у медуніверситеті 1 мільйон 39 тисяч гривень та отримав 198 тисяч гривень пенсії. Ще 3 тисячі гривень ректор отримав у якості профкому за рішенням профкому.

Дружина ректора Наталія Капусник, яка працює акушером-гінекологом в обласному клінічному перинатальному центрі та за сумісництвом у медуніверситеті, принесла до сімейного бюджету 229 тисяч гривень. Також жінка отримала 60 тисяч гривень пенсії.

Крім того, 117 тисяч гривень сім’я отримала у вигляді банківських відсотків. Згідно з даними в декларації, подружжя зберігає готівкою 50,3 тисячі доларів та 299 тисяч гривень. На банківських рахунках Валерій Капусник тримає понад 1,7 мільйона гривень, 26 тисяч доларів і 5300 Євро, а його дружина – 480 тисяч гривень.

Ректора Харківського вузу підозрюють в отриманні хабаря

Нагадаємо, ректором Державного біотехнологічного університету став нардеп від Партії “Слуга народу” Андрій Одарченко. Новостворений університет об’єднав чотири вузи: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка, Харківську державну зооветеринарну академію, Харківський національний аграрний університет імені Василя Докучаєва та Харківський державний університет харчування і торгівлі.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі