Російська авіація обстріляла шість населених пунктів Харківщини

19 травня, російські окупаційні війська з використанням авіації, артилерії та мінометів атакували кілька населених пунктів Харківської області.

За даними Генерального штабу Збройних Сил України, протягом дня противник здійснив авіаційні удари на Слобожанському та Куп’янському напрямках фронту.

На Сіверському та Слобожанському напрямках ворог зберігає свою військову присутність в прикордонних районах.

Як зазначено у зведенні, протягом доби ворожі сили здійснили авіаційні удари у районах населених пунктів Глибоке, Плетенівка та Землянки Харківської області. Були здійснені мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів Уди, Гатище, Плетенівка, Покаляне, Бударки, Землянки та Тополі на Харківщині.

Харківська область: огляд головних подій станом на ранок 19 травня (Фото, Відео)

На Куп’янському напрямку ворожі сили безуспішно намагалися провести наступальні дії в районі Білогорівки Луганської області. Також були зафіксовані авіаційні удари біля Григорівки, Вільшаної та Кислівки Харківської області.

Артилерійські та мінометні обстріли були спрямовані на населені пункти Фиголівка, Новомлинськ, Петропавлівка, Дворічна, Западне, Масютівка, Лиман Перший, Кислівка, Котлярівка, Табаївка, Берестове Харківської області та Стельмахівка Луганської області.

Коментарі