Рятувальники не підтвердили загибель мами з двома дітьми на озері в Харкові

Раніше очевидиця повідомила про те, що харків’янка та двоє малюків потонули у водоймі. Про це сьогодні кореспонденту Newsroom повідомив начальник сектора зі зв’язків зі ЗМІ Головного управління ДСНС у Харківській області Євген Василенко.

За його словами, 27 серпня з 09:00 до 12:00 водолази обстежили дно та берег водойми на вулиці Гарібальді.

У Безлюдівці потонула дитина: медики розповіли, що вона відпочивала без дорослих

“Показання харків’янки, яка напередодні заявила про те, що у водоймі потонули двоє дітей і жінка, були плутаними. Вона вказувала на різні місця події. Казала, що малюки купалися з надувним колесом, стрибали з нього, а потім зникли з поля зору. За її словами, помітивши недобре, мати дітей кинулася у воду, щоб врятувати малюків і теж пішла під воду. Однак під час огляду наші співробітники знайшли надувне колесо лежачим на березі в семи метрах від води. Крім цього, на березі не було знайдено ніяких особистих речей дітей і їх мами. До того ж інформацію про трагедію повідомив лише один свідок, хоча в той час на пляжі перебувало багато відпочивальників. Незважаючи ні на що, наші співробітники ретельно оглянули частину акваторії водойми, тіла дітей і дорослої жінки виявлені не були”, – розповів Євген Василенко.

Намагався врятувати друга: в поліції розповіли, як у Харкові потонув хлопець

У відділі комунікації ГУ НПУ в Харківській області кореспонденту Newsroom також повідомили, що інформація про трагедію на водоймі по вулиці Гарібальді не підтвердилася.

Нагадаємо, 17 червня водолази ДСНС дістали з води тіла двох підлітків 14 і 16 років. Їх виявили біля шлюзу скидання води на річці Мерла, велосипеди та одяг лежали на березі. Правоохоронці з’ясовують, як сталася трагедія, можливо, підлітки просто купалися у водоймі, або стрибали зі шлюзу у воду.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі