Рятувальники показали наслідки смертельної аварії в Харківській області (Фото)

У результаті зіткнення вантажівки та мікроавтобуса загинули дві жінки і чоловік. Про це 19 жовтня повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Аварія сталася на 112 кілометрі траси М-29 біля села Копанки Красноградського району. Рано вранці на дорозі зіткнулися мікроавтобус Volkswagen Crafter та вантажівка “КамАЗ”, який перевозив у причепі трактор.

191021-07.jpeg

Після зіткнення автобус з людьми з’їхав у кювет. Дві жінки та чоловік померли на місці аварії, рятувальникам довелося діставати тіла з авто. Ще трьох пасажирів, серед яких також дві жінки і чоловік, госпіталізували. Всього в автобусі перебувало восьмеро пасажирів. Зараз обставини аварії встановлюють правоохоронці.

Слідчі порушили кримінальне виробництво за ч. 3 ст. 286 (“порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”). Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на термін від 5 до 10 років. Зараз правоохоронці вирішують питання про затримання водія маршрутки.

У Харкові Range Rover зіткнувся з BMW X6: постраждала внучка нардепа Фельдмана і її няня

Нагадаємо, 30 червня в Харкові на Лозовеньківське проспекті зіткнулися маршрутка, легковик і фура. За даними слідчих поліції, водій ВАЗ-2108 виїхав для обгону на зустрічну смугу і врізався в маршрутку, що їхала з Харкова до Черкаської Лозової. Від удару легковик відкинуло назад і вона зіткнулася з вантажівкою DAF. В результаті аварії 10-річний хлопчик отримав забиття голови. Дитину доставили в лікарню, але після медичного огляду – відпустили додому.

Коментарі