Рятувальники понад дві години гасили будинок під Харковом

Надзвичайна ситуація сталася в селищі Есхар Чугуївського району.

Про це 8 червня повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області. Дзвінок про пожежу по вулиці Перемоги, 24 надійшов рятувальникам вночі близько 4:50.

Коли рятувальники прибули на місце, горіли відразу три господарських споруди на території одного приватного домоволодіння. Площа спалаху склала 200 м кв. Пожежникам вдалося запобігти поширенню вогню на сусідські споруди. О 07:17 рятувальникам вдалося повністю впоратися зі стихією. Ніхто не постраждав. За попередніми даними, вогонь спалахнув через коротке замикання електромережі.

Поліція розслідує підпал машин двох політтехнологів, пов’язаних із Добкіним

Нагадаємо, раніше Київський районний суд Харкова виніс вердикт у справі про підпал машини, власником якої був чиновник міськради Олексій Богач. Інцидент стався 22 травня 2019 року. Volkswagen Touareg був припаркований біля будівлі харківської мерії. Зловмисник облив лобове скло та капот машини рідиною для розпалювання. Після цього уродженець Дніпропетровської області підпалив автомобіль і зник з місця події. Суд засудив фігуранта до трьох років позбавлення волі з дворічним випробувальним терміном.

Коментарі