Ще не купили: на яхті Ярославського, яку він обіцяв продати, відпочиває родина мільйонера

Харківський бізнесмен Олександр Ярославський ще в березні обіцяв продати свою яхту Kaiser вартістю близько 50 мільйонів доларів. Виручені гроші обіцяв вкласти у відновлення Харкова, який майже шість місяців руйнують російські окупанти. Проте досі на елітній яхті катається дружина мільйонера з подругами, повідомляє “Українська правда”.

Депутати від ОПЗЖ: хто з харків’ян відсиджується під час війни у Монако (Відео)

60-метрову яхту Kaiser, яка належить Олександру Ярославському, помітили неподалік Ніцци. Журналісти протягом кількох днів приїжджали до міста Антіб, поблизу якого кинула якір Kaiser, щоб побачити пасажирів. За допомогою дрона на яхті зафіксували жінку, схожу на дружину Ярославського Марину Світницьку.

Окрім того, жінка регулярно викладає на своїй сторінці в соцмережі фотографії з яхти, де вона позує в різних вбраннях і веселиться з подругами. Пи цьому на роздратовані коментарі українців про те, що зараз не час демонструвати розкіш та веселощі, Марина відповідає, що переживає за Україну, зокрема за малу батьківщину – місто Ізюм, яке зараз перебуває в окупації.

“Нам під силу зібрати для харків’ян мільярд доларів” – Ярославський

“Вона публікує багато фотографій саме з яхти Kaiser та “демонструє, що на Лазурному березі на яхті вартістю 50 мільйонів вона думає про Україну”, – резюмували розслідувачі.

Зараз яхта Ярославського дрейфує біля берегів острова Мілос у Греції.

Коментарі