Сина Кернеса хочуть призначити першим заступником голови облради

На сьогоднішньому засіданні сесії Харківської облради планують звільнити з посади першого заступника голови Альберта Кононенка, депутата від Партії “Блок Кернеса – успішний Харків”. На його місце буде запропонована кандидатура його однопартійця та голови фракції Кирила Кернеса. Про це стало відомо Newsroom з власних джерел.

У Харківську облраду пройшли п’ять партій: поіменний список переможців

На місце заступника голови облради Андрія Малиша, якого сьогодні мають намір відсторонити від посади, фракція “ОПЗЖ” висуне кандидатуру Богдана Мальованого.

120842204_111131734091374_6757606911588169123_n.jpg

Відомо, що 28-річний депутат закінчив Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого за спеціальністю “Право” та Донецький національний технічний університет за спеціальністю “Менеджмент”. Працював у приватних компаніях юрисконсультом, начальником відділу митних оформлень. З березня по листопад 2020 року був директором представництва ТОВ “Інститут експертно-технічних рішень у будівництві” в Харківській області, пізніше – директором філії ДП “Укрдержбудекспертиза” в Харківській області.

До списку увійшли Кононенко та Мураєва: хто став заступниками голови облради

Нагадаємо, у грудні відбулася сесія обласної ради, на якій депутати проголосували за внесення змін до структури виконавчого апарату та обрали нових заступників. Облраду тоді очолював Артур Товмасян. Першим заступником Голови став Альберт Кононенко, якому раніше інкримінували участь у так званій “кооперативній схемі”. Крім нього до президії увійшли Валерія Мураєва, Андрій Малиш та Тетяна Біловол. Варто відзначити, що у Сергія Чернова, який займав пост голови облради останні 10 років, було всього двоє заступників.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі