Скандал із російським громадянством: заступника голови Харківської облради можуть усунути на найближчій сесії

Про це 19 вересня на своїй Facebook-сторінці повідомив депутат Харківської обласної ради Анатолій Русецький.

За його словами, на найближчій сесії Харківської облради буде розглянуто питання щодо усунення Богдана Мальованого з посади заступника голови облради.

“Проект рішення розроблено з урахуванням вимог чинного законодавства. Підставою для нього стали листи Управління СБУ у Харківській області від 21 червня (No 70/2-2308) та 5 липня (No 70/5/8-2848). У них йдеться про перевірку можливої ​​причетності Богдана Мальованого до протиправної діяльності на шкоду національним інтересам України та вимогу усунути його з посади, обмеживши доступ до внутрішньої інформації Харківської облради”, — повідомив депутат.

У заступника голови Харківської облради знайшли російський паспорт — нардеп

Анатолій Русецький також наголосив, що депутати обласної ради проект рішення отримали.

“Сподіваюся на свідомість депутатського корпусу. Рішення з цього питання стане “лакмусовим папером” та покаже, хто з депутатів справді відстоює інтереси України!”, – написав Анатолій Русецький.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі