Смертельна аварія в Харкові: дівчина, що знаходилася в Infiniti, розповіла, хто був за кермом

16-річна Єлизавета Дусік, яка знаходилася в салоні легковика, запевняє, що авто вів Микола Харківський.

Про те, які свідчення дівчина дала правоохоронцям, Newsroom розповіла мати Єлизавети.

За словами жінки, Єлизавета сиділа попереду на пасажирському сидінні, ззаду перебували двоє її друзів – Михайло та Валерій, а керував автомобілем 16-річний Микола Харківський.

“Звичайно, за кермом був він. Ми навіть написали свідчення. Вона сиділа попереду на пасажирському сидінні поряд з ним”, – каже Наталія Дусік.

Смертельна аварія у Харкові: підліток не пам’ятає, хто був за кермом

За словами мами, Ліза опинилась у машині випадково.

“Вона знає, що є така людина – Микола. А взагалі вона їхала зі своїми знайомими, які сиділи ззаду і також постраждали. Виходить, Микола – це їхній спільний знайомий. Він їй ніякий не хлопець, як пишуть. Через це їй приходять погрози. Люди, думають, що аварію спровокував її хлопець, тому бажають їй смерті. При цьому ні сам Микола, ні його родина на контакт не виходили і нічого не просили”.

Сьогодні дівчину з переломом ноги перевели з невідкладної допомоги до обласної лікарні, де за нею спостерігатиме травматолог.

“На три дні її поклали на витяжку. Зараз поки операції не роблять. Учора я написала до міськради листа з проханням надати матеріальну допомогу на лікування”, – каже Наталя.

З її слів, за два дні сім’я витратила на медикаменти вже 8000 гривень.

Смертельна аварія у Харкові: все що відомо про те, що сталося

Нагадаємо, страшна аварія сталася у вівторок, 26 жовтня. У районі вулиці Одеської автомобіль Infiniti на високій швидкості врізався в хетчбек Chevrolet Aveo. Внаслідок зіткнення останнє авто відкинуло на 200 метрів. У ДТП загинув 58-річний Ігор Новіков. Трьох пасажирів першого легковика доставили в невідкладну допомогу, а водія після надання допомоги відпустили на амбулаторне лікування. 28 жовтня Київський районний суд обрав запобіжний захід для 16-річного Миколи Харківського. Хлопця на 60 діб помістили до СІЗО без права внесення застави. Перед засіданням адвокат підліток говорив, що він пам’ятає лише удар, а хто був того вечора за кермом, сказати не може.

У суді представник прокуратури повідомив, що підліток представився іншим ім’ям, назвав іншу адресу проживання, а також намагався самостійно піти з лікарні. Крім того, він зателефонував з туалету до поліції і повідомив про викрадення автомобіля.

Коментарі