Смертельна ДТП у центрі Харкова: водія засудили до трьох років колонії

Київський районний суд Харкова виніс вердикт у справі про смертельну аварію. Таксист визнав свою провину в тому, що трапилося. Про це стало відомо 18 лютого з Єдиного реєстру судових рішень.

Трагедія сталася 26 липня 2020 року на перехресті вулиць Пушкінська та Ярослава Мудрого. Водій Hyundai Accent під час розвороту перекрив смугу та не пропустив мотоцикліста. В результаті зіткнення хлопець, який керував Yamaha, загинув на місці.

В ході розгляду чоловік повністю визнав провину. Він розповів, що не бачив мотоцикліста в дзеркало заднього виду. Після ДТП водій намагався надати потерпілому першу допомогу, але безуспішно.

У Харківській області водій заплатить 150 тисяч збитому неповнолітньому мотоциклісту

За порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людини, колишнього таксиста засудили до трьох років позбавлення волі. Чоловіка також на два роки позбавили водійських прав. Крім того, суд зобов’язав фігуранта виплатити батькам загиблого по 215 тисяч гривень. Ще по 56 тисяч заплатить Страхова компанія. На цей час вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі