Смертельна ДТП у Харкові: підліток відмовився здавати кров

16-річний водій Infiniti, який проїхав перехрестя на заборонний сигнал світлофора і зіткнувся з автомобілем Chevrolet Aveo, відмовився добровільно здати аналіз.

Про це повідомив один з адвокатів сім’ї загиблого водія Ігор Черняк. Раніше захисниця Миколи Харківського говорила, що взяти кров у хлопця не можуть без присутності батьків. У його батька немає сертифіката про вакцинацію або ПЛР-тесту для відвідування СІЗО, де знаходиться хлопець. А ось мати боїться повертатися з Німеччини через погрози, які сиплються на адресу сім’ї після аварії.

Стало відомо, чим займаються батьки 16-річного водія Infiniti, і де він навчався

Ігор Черняк вважає, що хлопець ігнорує рішення суду не просто так.

“Позиція сім’ї загиблого дуже проста та однозначна: якщо людина повторно ухиляється від здачі крові, значить він знає, що на те є причини”, – написав юрист на своїй сторінці в Facebook.

На його думку, подібної позиції водій продовжує обрану раніше лінію, коли відмовлявся співпрацювати зі слідством і визнавати провину.

snimok_ekrana_ot_2021-11-09_18-00-34.png

 

16-річний підліток розповів, що в Infiniti були несправні гальма (Відео)

Раніше Інна Данилова розповіла, що машину близько тижня тому купила мати Миколи. Сама жінка знаходиться в Німеччині, а авто в цей час було на станції техобслуговування, з якої забрати його повинен був один з друзів сина.

Коментарі