Спроба зґвалтування шестирічної дитини в Пісочині: хлопець отримав умовний термін

Харківський районний суд виніс вердикт у справі про наругу над дитиною. Фігурант, який на момент злочину був школярем, повністю визнав свою провину. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

У Харківській області засудили ґвалтівника

Нагадаємо, напад на шестирічного хлопчика стався в лютому 2019 року. Група підлітків завела двох братів у будівлю закинутої аптеки. Там один з молодиків домагався до молодшого з хлопців і змушував дитину вступити з ним в інтимний контакт. Пізніше ті ж дії продовжилися і на вулиці. Однак, за даними слідства, школяр не зміг довести розпочате до кінця через втручання свідків.

Весною 2019 року Newsroom писав про те, що трапилося. Тоді місцеві жителі запевняли, що в нападі брали участь троє підлітків. Харківська поліція і зовсім збрехала про те, що нібито “дитина придумала цю історію“. В результаті під суд пішов один з хлопців, а двоє інших проходили у справі як свідки.

Жили в одному будинку: поліція затримала підозрюваного в зґвалтуванні 13-річної дівчинки

Фігурант повністю визнав свою провину. За замах на зґвалтування малолітньої дитини його засудили до п’яти років позбавлення волі з двома роками умовно. Суд врахував, що учень регіонального центру професійної освіти відвідував корекційні заняття у психолога, а також відсутність негативних характеристик про нього. Мати хлопця зобов’язали заплатити за експертизи 13,8 тисяч гривень. Наразі рішення не вступило в силу та може бути оскаржене в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі