Стало відомо, як почувають себе діти, постраждалі в ДТП на Харківській окружній

Стан трирічних хлопчика та дівчинки, чиї батьки загинули в аварії, поліпшується. Про це сьогодні розповіла заступник міського голови з питань охорони здоров’я Світлана Горбунова-Рубан.

Смертельна аварія на Окружній у Харкові: у січні у водія було призначено чотири судові засідання

Хлопчика планують перевести з лікарні невідкладної допомоги в міську лікарню №17, де вже проходить лікування його сестра. Рішення про переведення приймуть на лікарському консиліумі.

За словами віцемера, хлопчик вже мобільний, його зняли з витягування, а дівчинку незабаром спробують поставити на ноги.

“Дитина вилетіла через вікно”: в аварії на вулиці Шевченка постраждали три людини

Нагадаємо, 12 січня на харківській окружній зіткнулися автомобіль Kia, який виїхав на зустрічну, та таксі Toyota Camry. В аварії загинули обидва водії та дружина водія таксі. Двох дітей-двійнят з численними травмами швидка допомога відвезла в невідкладну допомогу. У хлопчика діагностували перелом стегна, розрив селезінки, тріщину склепіння черепа та закриту черепно-мозкову травму, у дівчинки — перелом обох стегон. Пізніше з’ясувалося, що водій Kia, що протаранив таксі, тричі попадався п’яним за кермом.

Як розповіла бабуся дітей Ірина Гордієвська, опікунство над двійнятами оформляє її старша дочка, тітка діток. Жінці 32 роки, вона працює вихователем в дитячому садку.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі