Студент ХНУРЕ отримав золоту медаль на найбільшій виставці технологій в Європі

Студент Харківського національного університету радіоелектроніки Ігор Мічурін в складі команди Малої академії наук України взяв участь у міжнародному конкурсі інновацій “Prix eiffel”, який відбувся в рамках однієї з найбільших індустріальних виставок в Європі “Global Industrie 2021”. Захід проходив в Ліоні (Франція).

Вчителька з Харківської області, що записує реп-уроки для дітей, стала педагогом року

Як повідомили в пресслужбі ХНУРЕ, команда України завоювала чотири золоті, три срібні, три бронзові та одну платинову медалі. Ігор Мічурін отримав золоту медаль за навчальний додаток для пошуку коренів многочленів на комплексній площині.

Виставка Global Industrie – одна з провідних світових виставок, присвячених промисловості. Вона орієнтована як на промисловість майбутнього, так і на міжнародний бізнес. Виставку відвідали більше 45 тисяч осіб з усього світу.

Президент нагородив харків’янина почесним званням

 

Нагадаємо, третьокурсник Харківського національного університету повітряних сил імені Івана Кожедуба Антон Лузгарь пройшов програму підготовки офіцерів у Великобританії і став кращим іноземним студентом на курсі. Курсантів тестували на прояв лідерських якостей, вміння формулювати думки і взаємодіяти з підлеглими.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі