Терехов розповів, коли в Харкові почнуть будувати метро на Одеську

Навесні 2022 року в Харкові планують відновити будівництво Олексіївської лінії метрополітену. Проєкт вже затверджений. Про це повідомив мер Ігор Терехов.

Обвалення стелі в харківському метро: у мерії назвали причину НП

“Навесні визначиться переможець тендеру, це буде серйозна міжнародна корпорація. І починаємо будувати метро! Передбачені на це гроші вже лежать на рахунках”, — заявив градоначальник.

За його словами, найближчим часом продовжиться будівництво електродепо на станції “Перемога” та закупівля нових поїздів.

Харківських чиновників просять прибрати бездомних з переходу метро

Нагадаємо, раніше комунальники уклали договір про постачання рейок Р-50. Протягом двох років підрядник повинен поставити 516 одиниць товару для широкої колії. Вартість однієї тонни становить понад 46 тисяч гривень. Постачальником стала фірма “МС Трейд Україна”. Рейки для Харкова будуть поставляти з “Нижньотагільського металургійного комбінату” (РФ). При цьому Київський метрополітен купував аналогічні рейки українського виробництва по 39 тисяч гривень за тонну.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі