У центрі Харкова кілька п’яних дівчат побили перехожу – очевидці

Зараз постраждала перебуває у лікарні. Про це Newsroom стало відомо з власних джерел.

Першими про подію на вулиці Сумській повідомили свідки. За словами очевидців, кілька дівчат розпивали алкоголь біля станції метро “Історичний музей” і при цьому “голосно розмовляли, сміялися, співали пісні”. Близько 02:30 перехожа зробила зауваження компанії, після чого троє дівчат побили жінку.

“Голова була в крові”: Двоє чоловіків влаштували бійку у вагоні метро

Постраждалу у важкому стані медики швидкої допомоги доправили до “невідкладної допомоги”. Зараз жінка перебуває в лікарні. У Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф подробиці події пообіцяли надати пізніше.

З’явилося відео побиття двох харківських поліцейських

У поліції Харківської області підтвердили інформацію щодо інциденту. За даними правоохоронців, травми отримала 25-річна мешканка Харкова. На місце інциденту виїжджала слідчо-оперативна група. Факт події внесли до Єдиного журналу обліку правопорушень. Наразі працівники поліції встановлюють особи зловмисників.

Нагадаємо, раніше пасажир метро Харкова накинувся з кулаками на поліцейського. Бійка сталася на станції “Палац Спорту”. Під час несення служби співробітник відділу поліції в метрополітені побачив нетверезого чоловіка без захисної маски та зробив йому зауваження. У відповідь громадянин повівся агресивно і завдав поліцейському кілька ударів кулаком в обличчя. Працівник поліції разом з охоронцем втихомирили дебошира та доправили його до кімнати поліції.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі