У Харківській області з продажу вилучають курятину з сальмонелою

У м’ясі птиці, яке імпортували з Польщі, виявили небезпечну бактерію. Про це сьогодні повідомили в Держпродспоживслужбі Харківської області.

За інформацією відомства, польський виробник SuperDrob S.A., Karczew поставив в Україну 585 кілограмів охолодженого курячого м’яса, в якому виявили Salmonella enteritidis і Salmonella групи С1.

У Харківській області шукають енергетик зі смертельно небезпечною речовиною

Продукцію доставили на склад до Львова. Фахівці регіональної Держпродспоживслужби не виключають, що заражене м’ясо могло потрапити й на територію Харківської області.

У відомстві підкреслили: оператори ринків і магазинів зобов’язані вилучити вантаж з маркуванням SuperDrob S.A., Karczew і з роздрібної та гуртової торгівлі, а потім звернутися до обласного управління Держпродспоживслужби.

Хвора на сказ кішка вкусила жінку, яка намагалася її лікувати

Нагадаємо, раніше на митному посту “Харків-Центральний” контролери не пропустили вантаж імпортних продуктів з Ірану. Під час перевірки 20-тонної партії фініків з’ясувалося, що у власників відсутній фітосанітарний сертифікат, який підтверджує безпеку продукту. У зв’язку з цим вантаж затримали, а в країну-імпортера направили нотифікацію про порушення.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі