У центрі Харкова силовики шукають вибухівку в будівлі бізнес-центру

Через можливу загрозу вибуху з будівлі на вулиці Каразіна, 2 евакуювали людей.

Першими про подію сьогодні повідомили очевидці, опублікувавши фото з місця НС. На знімку видно, що перед центральним входом в бізнес-центр “Брама” знаходиться близько 30 осіб, а також співробітники поліції.

Мінування “Nikolsky”: адміністрація ТРЦ не пустила поліцію всередину

У пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області кореспонденту Newsroom підтвердили інформацію про інцидент. Зараз силовики проводять огляд приміщень. Людей з будівлі евакуювали. Подробиці інциденту в поліції пообіцяли надати пізніше.

Поліцейські розшукали жителя Харківської області, який “замінував” розважальний центр

Нагадаємо, раніше прокуратура передала в суд обвинувальний акт у справі про псевдомінування аеропорту “Харків”. Зловмисник зателефонував на гарячу лінію “102” і заявив, що повітряна гавань замінована. Під час огляду приміщень силовики не знайшли боєприпасів або небезпечних речовин. Як з’ясували поліцейські, “жартівником” виявився 41-річний житель регіону.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі