ДТП з кортежем Ярославського: за загибель людини заплатить страхова компанія

Автомобіль, який на Чугуївській трасі збив 36-річного чоловіка, був застрахований. Про це повідомили в компанії DCH, якою володіє харківський бізнесмен Олександр Ярославський.

“Відповідальність групи DCH як власника автомобіля з номерними знаками 0018 застрахована в страховій компанії “ІНГО” за договором ОСЦПВ. Компанія зареєструвала справу за категорією ризиків “ризик смерті людини в ДТП” та готова в повному обсязі провести страхову виплату всім, хто має на це право”, – сказано в офіційному повідомленні, опублікованому на сайті DCH.

Ярославський, допит та Лондон: все, що відомо про смертельну аварію під Харковом

Нагадаємо, 9 лютого близько 23:00 в районі 534 кілометри автодороги Київ-Харків-Довжанський, рухаючись у бік Харкова, автомобіль збив пішохода. Від отриманих травм потерпілий помер на місці. Водій машини поїхав з місця ДТП. Вранці 10 лютого в поліцію Харківської області прийшов співробітник фірми, якою володіє Олександр Ярославський. Чоловік зізнався, що за кермом машини в момент ДТП перебував він. Пізніше з’ясувалося, що в момент аварії водій перебував в іншому місці. Сам Ярославський в той же день полетів приватним літаком в Лондон до сім’ї. Через час про право на компенсацію заявила ексдружина загиблого, яка виховує дев’ятирічного сина.

Коментарі