У центрі Харкова запрацює центр масової вакцинації від COVID-19

У вихідні харків’яни зможуть зробити щеплення в приміщенні банківського відділення по вулиці Сумській, 56. Про це 11 червня повідомили в Міністерстві охорони здоров’я України.

У МОЗ розповіли, як харків’янам записатися на вакцинацію від COVID-19

За даними МОЗ, центр розташований в приміщенні ВАТ “Банк Схід”. Працювати він буде з 9:00 до 18:00.

У Харківській облдержадміністрації розповіли, що прищеплювати харків’ян в цьому пункті будуть вакциною CoronaVac/Sinovac Biotech китайського виробництва. У майбутні вихідні медики зроблять щеплення тим, хто раніше записувався на вакцинацію через додаток “Дія”, зараз медперсонал обдзвонює людей, щоб скласти попередній список. Поки що Центр буде працювати тільки у вихідні, в майбутньому кількість подібних пунктів масової вакцинації планують збільшити.

Повний список центрів з адресами та режимом роботи можна знайти на сайті vaccination.covid19.gov.ua.

Харків’янин зажадав закупити російську вакцину і звільнити міністра – суд

Раніше Newsroom писав, що Харківська область за охопленням вакцинацією посідає третє місце з кінця серед регіонів України. Про це свідчать дані моніторингової системи “Вакцинація від COVID-19”. Згідно з даними РНБО на кінець травня, в Харківській області показник вакцинації становить 173,5 на 10 тисяч осіб, що нижче всіх показників по країні, крім Донецької – 109,9 і Луганської – 103,3 області.

Коментарі