У центрі Харкова зіткнулися легковик та машина швидкої допомоги (Фото)

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області.

За даними правоохоронців, 11 лютого об 11:20 на площі Ірини Бугримової, 1 зіткнулися легковий автомобіль KIA та машина швидкої допомоги Peugeot.

У Харкові мікроавтобус протаранив DAF: кабіна фури перетворилася на купу заліза

За попередньою інформацією, жертв та постраждалих в результаті інциденту немає. Патрульні зібрали первинний матеріал про аварію та передали його у відділ розшуку та обробки дорожньо-транспортних пригод ГУ НПУ в Харківській області.

У Харкові Chery зіткнувся зі “Славутою”: постраждали чотири людини

Нагадаємо, раніше в Харкові в результаті ДТП постраждали жінка та однорічна дитина. Аварія сталася на проспекті Олександрівському. За даними правоохоронців, 38-річний водій автомобіля Chevrolet виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з Renault. У салоні “француза” знаходилися 25-річна жінка та її дочка. Після огляду медики лікарні швидкої та невідкладної допомоги відпустили сім’ю додому.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі