У дітей, чиї батьки загинули в аварії на Харківській окружній, з’явився опікун

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету Харківської міськради прийняли рішення про призначення для трирічних двійнят опікуна. Ним стала рідна тітка, сестра загиблої матері Олена Арутюнян.

Їзда без документів і зберігання наркотиків: що відомо про загиблого в Харкові водія

Заступник міського голови з питань охорони здоров’я Світлана Горбунова-Рубан розповіла, що тітка малюків працює вихователем в дитячому садку, у неї є 10-річний син.

На засіданні виконкому мер Ігор Терехов передав Олені Арутюнян матеріальну допомогу та пообіцяв, що місто буде надавати підтримку їх сім’ї та дітям.

Нагадаємо, 12 січня на Харківській окружній зіткнулися автомобіль Kia та таксі Toyota Camry. В аварії загинули обидва водії та дружина водія таксі, двоє дітей-двійнят отримали численні травми. У хлопчика діагностували перелом стегна, розрив селезінки, тріщину склепіння черепа та закриту черепно-мозкову травму, у дівчинки – перелом обох стегон. Діти госпіталізували до лікарні швидкої та невідкладної допомоги. Пізніше дівчинку перевели в міську лікарню №17, незабаром її спробують поставити на ноги. Хлопчика теж планують перевести в цю лікарню. Для малюків небайдужі харків’яни зібрали понад 300 тисяч гривень благодійної допомоги.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі