У харківський екопарк привезли тварин, занесених до Міжнародної Червоної книги

Колекція соціально-гуманітарного мультикомплексу поповнилася двома самцями такінів. У дикій природі ці тварини водяться в горах Східних Гімалаїв. Про це повідомили в пресслужбі Фельдман Екопарку.

У харківському екопарку рятують 300 кажанів з трьох міст

“Крім реабілітації, один з головних напрямків нашої роботи – це створення генетично перспективних для розмноження груп рідкісних тварин. Так би мовити, “резервного фонду” для майбутнього повернення в природу вимираючих видів”, — заявив засновник екопарку.

Тепер для такінів будуть підшукувати самок, які не перебувають з ними в спорідненості. Раніше таким чином вдалося поповнити популяцію рівнинного тапіра.

У природі ці вихованці вважають за краще жити в глухих заростях. Вага дорослого такіна досягає 300 кілограмів. За межами Китаю вони живуть більш ніж в 30 зооколекціях. З усім тим, тварини включені в Міжнародну Червону книгу.

У харківському екопарку вигодовують дитинча болотної мавпи

Нагадаємо, раніше Фельдман Екопарк скасував безкоштовні автобуси, які курсували кілька років. Тепер дістатися в комплекс можна приміським транспортом, який йде через зупинку “Селище Сонячне”. Також автобуси курсують від автостанції метро “Героїв Праці”.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі