У Харківській області іноземцю заборонили в’їзд на три роки на територію України

На пункті пропуску “Гоптівка” правоохоронці затримали громадянина Вірменії. Чоловік намагався “розв’язати питання” з перетином кордону. Про це повідомили в Східному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Перепив та заблукав: на кордоні затримали порушника

17 лютого туди пішки прийшов іноземець, який бажав потрапити в Україну. Під час перевірки силовики з’ясували, що він перевищив терміни перебування в нашій країні. У підсумку громадянину відмовили в перетині кордону.

Чоловік 1978 року народження спробував “розв’язати питання” за допомогою хабаря в 5000 рублів. Однак прикордонники відмовилися від грошей. При цьому порушнику на три роки заборонили в’їзд в Україну.

Харківські прикордонники затримали дев’ять нелегальних мігрантів з Куби

Нагадаємо, раніше на “Гоптівці” стався схожий інцидент. За даними правоохоронців, 84-річна жінка прямувала до РФ. Прикордонники пояснили їй, що перетнути кордон за внутрішнім паспортом громадянки України вона не зможе. Тоді в справу втрутився онук та запропонував “залагодити питання” за 500 гривень. Після цього вартові кордону звернулися в поліцію.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі